WMF 5000 S+
WMF 5000 S+
0 Review | Review toevoegen
Uitstekende koffie, geschikt voor elke situatie. Een grote verscheidenheid aan koffiespecialiteiten. Dat is de WMF 5000 S+: de machine die ook onder druk overheerlijke koffie maakt.
Vraag offerte aan
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Uitstekende koffie, geschikt voor elke situatie.

Een grote verscheidenheid aan koffiespecialiteiten. Dat is de WMF 5000 S+: de machine die ook onder druk overheerlijke koffie maakt. Betrouwbaar, makkelijk te bedienen en met een aanbevolen capaciteit van 250 koppen per dag, is de WMF 5000 S+ ontworpen om aan al uw wensen te voldoen.

Choc-mixer

De nieuw ontwikkelde choc mixer maakt indruk vanwege zijn eenvoudige bediening, reiniging en onderhoud. Het magnetische slot garandeert een juiste plaatsing van de mixer. De geïntegreerde sensor controleert of de mixer op de juiste plek zit.

10-inch touch screen

Het overzichtelijke en interactieve touch screen van de WMF 5000 S+ is naar ieders wens vorm te geven door middel van kleuren, afbeeldingen en zelfs video's. Het menu is overzichtelijk en daardoor ook heel makkelijk in gebruik.

Automatisch in hoogte verstelbare uitloop

Als de uitloop goed geplaatst is, zal de temperatuur van de koffiespecialiteit perfect blijven en zijn melkspetters voorgoed verleden tijd. Om dit bij de WMF 5000 S+ te bereiken, wordt de hoogte van te voren automatisch ingesteld. De automatische in hoogte verstelbare uitloop is beschikbaar voor alle varianten van de WMF 5000 S+.

Dynamic Coffee Assist

Het revolutionaire Dynamic Coffee Assist systeem bij de WMF 5000 S+ garandeert altijd en overal de beste kwaliteit van alle koffiespecialiteiten. De instellingen worden voortdurend gecontroleerd en wanneer nodig automatisch aangepast. Op deze manier zijn uw klanten altijd verzekerd van een uitstekende koffiekwaliteit.

Dynamic Milk Assist

Het innovatieve Dynamic Milk Assist systeem garandeert een uitstekende en constante kwaliteit van alle specialiteiten met melk. Dit systeem is met de nieuwste sensoren uitgerust. Hiermee worden de temperatuur en de kwaliteit van de melk doorlopend in de gaten gehouden. Deze waarden worden bijvoorbeeld gebruikt om de snelheid van de mixer te regelen en op deze manier melkschuim met een perfecte vooraf ingestelde dichtheid te creëren. Het Dynamic Milk Assist systeem geeft ook aan wanneer de melk op is, ook bij bag-in-boxsystemen.

Gelijktijdig koffie en heet water zetten (uitvoering 400 V)

Een perfecte balans in snelheid en een constante uitstekende kwaliteit – op het moment dat er heet water gepakt wordt, blijft de kwaliteit van de koffie gelijk. Op deze manier kunnen de functies voor koffie en heet water gelijk bediend worden.

Chilled Coffee (optioneel)

Met deze innovatieve optie kunt u dranken serveren die met ijskoffie zijn gemaakt. Door vers gezette hete koffie door een warmtewisselaar te laten afkoelen, biedt het een snelle oplossing voor het bereiden van heerlijke ijskoffie en andere dranken. Hierdoor blijft het water- of roomijs heerlijk lang in bevroren toestand.

 

Aanbevolen dagelijkse capaciteit / maximale capaciteit per uur*


Tot 250 koppen
Nominaal vermogen / Stroomaansluiting
Easy Milk
Dynamic Milk
3,01–3,51 kW / 220–240 V of 8,41–9,96 kW / 380–415 V
3,01–3,51 kW / 220–240 V of 8,41–9,96 kW / 380–415 V
Capaciteit per uur volgens DIN 18873-2*
Espresso / 2 espresso
Café Crème / 2 Café Crème
Cappuccino / 2 cappuccino

144 / 220 koppen
112 / 136 koppen
144 / 220 koppen
Koude melkspecialiteiten
Easy Milk / Dynamic Milk
✔ / ✔
Koude melkschuimspecialiteiten
Easy Milk / Dynamic Milk
– / ✔
Heet water capaciteit per uur (220–240 V)
Easy Milk / Dynamic Milk

160 koppen
Heet water capaciteit per uur (380 - 415 V)
Easy Milk / Dynamic Milk

180 koppen
Energieverbruik per dag volgens DIN 18873-2
Easy Milk / Dynamic Milk

1,55 kWh / 2,23 kWh
Bonenreservoir
Links of rechts ca. 1100 g, in het midden ca. 700 g

Choc- of toppingreservoir (optioneel)


Ca. 2000 g

Afmetingen (breedte / hoogte** / diepte)


325 / 716 / 590 mm
Wateraansluiting
Vaste wateraansluiting

Leeggewicht (afhankelijk van de uitrusting)


Ca. 37 kg

Geluidsdrukniveau (LpA)***


< 70 dB(A)

* De aangegeven capaciteit is indicatief en afhankelijk van kopgrootte, kwaliteitsinstellingen, uitloop en het nominale vermogen.
** Hoogte incl. productreservoirs
*** Het gemeten geluidsniveau LpA (langzaam) en LpA (impuls) op de werkplek van het bedieningspersoneel ligt in iedere modus onder de 70 dB (A).

Vanaf 5º dKH (waterhardheid) wordt een WMF-waterfilter aangeraden.

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.