WMF 9000 F (External Storage)
WMF 9000 F (External Storage)
0 Review | Review toevoegen
Heerlijke filterkoffie, voor grote hoeveelheden. De WMF 9000 F is verkrijgbaar in twee uitvoeringen en beschikt over alle geavanceerde functies die nodig zijn in elke situatie waar grote hoeveelheden
Vraag offerte aan
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Heerlijke filterkoffie, voor grote hoeveelheden.

De WMF 9000 F is verkrijgbaar in twee uitvoeringen en beschikt over alle geavanceerde functies die nodig zijn in elke situatie waar grote hoeveelheden filterkoffie van hoge kwaliteit worden gevraagd, of het nu om catering of zelfbediening voor veel personen gaat.

De volautomatische filterkoffiemachine WMF 9000 F is hoogwaardig en gebruiksvriendelijk en de koffiekwaliteit is uitstekend. De machine heeft veel verschillende functie om aan de eisen bij catering voor veel mensen te kunnen voldoen. Beide uitvoeringen van deze volautomatische filterkoffiemachine zijn natuurlijk gemaakt van hoogwaardige materialen, beschikken over geavanceerde technologie en hebben een stevige behuizing die van WMF mag worden verwacht. De machine gaat daardoor gegarandeerd nog jarenlang mee en zal genoeg geld in het laatje brengen ook.

Zetarm voor grote hoeveelheden

De zetarm kan worden gebruikt voor het automatisch bereiden van 1 tot 5 liter koffie in een verwarmde externe container. Zo is afhankelijk van de grootte van de container een volumebereiding tot 40 liter mogelijk.

Capaciteit 100 liter per uur

Deze uitvoering van de WMF 9000 F zorgt voor extra automatische volumebereiding van 100 liter per uur in een externe container, speciaal voor catering voor veel mensen. Daardoor is deze koffiemachine uitermate geschikt op plaatsen waar veel koffie wordt gedronken.

Twee containers voor gemalen koffie

De machine heeft twee containers van 2,5 kg. Zo kan er voor twee verschillende soorten gemalen koffie worden gekozen, bijvoorbeeld gewone en cafeïnevrije koffie. Maar als de gebruiker maar één soort koffie nodig heeft, heeft de machine twee keer zo veel capaciteit. Vooral handig tijdens piekuren.

Zetarm voor kannen

Via de zetarm voor kannen stroomt de koffie rechtstreeks in een kan of pot naar keuze. De zetarm voor kannen is perfect voor het vullen van kannen van verschillende afmetingen (maximaal 175 mm breed, 395 mm hoog) met een inhoud van 2,8 liter. Bij beide uitvoeringen inbegrepen.

Heetwatercapaciteit

Pak met de aparte heetwateruitloop direct onder het display snel en eenvoudig heet water. Uiterst efficiënt en zeer gebruiksvriendelijk. Zelfs als er maar weinig water nodig is, bijvoorbeeld voor een kan thee. Bij beide uitvoeringen inbegrepen.

10 inch kleurentouchdisplay

Het interactieve 10" kleurentouchdisplay laat niets te wensen over. De gebruiker navigeert met de grote toetsen snel en eenvoudig door het menu. Een lijst met symbolen geeft bovendien snel toegang tot vooraf ingestelde keuzemogelijkheden. Bij beide uitvoeringen inbegrepen.

Eenvoudige automatische reiniging

Bij deze volautomatische filterkoffiemachine worden de voordelen van een reinigingsgranulaatdoseereenheid volledig benut. Het reinigingsprogramma wordt automatisch en op een uitermate efficiënte manier doorlopen en is bovenal HACCP-conform. Bij beide uitvoeringen inbegrepen.

Reclame

Haal alles uit het kleurentouchdisplay. Terwijl de drank voor de klant wordt bereid, kan er optimaal van zijn tijd en aandacht gebruik worden gemaakt door opvallende reclameteksten of speciale aanbiedingen op maat te laten zien en de verkoop zo te laten stijgen. Bij beide uitvoeringen inbegrepen.

Aanbevolen voor een gemiddelde capaciteit per dag van *


100 l / uur

Grote hoeveelheden koffie zetten

Kan koffie zetten

Geïntegreerde bewaarcontainer


Container voor gemalen koffie


2 * 2,5 kg, uit te breiden tot 3,8 kg

Koffie-uitgifte voor kopjes koffie

Heetwatercapaciteit voor kopjes koffie

Zelfbediening

Afvoer van koffieresidu

Automatische reinigen met granulaatdoseereenheid

Ledverlichting

Nominaal vermogen


8,5 – 10,1 kW / 380 – 415 V ou 14,7 – 14,7 kW / 380 – 415 V

Buitenste afmetingen (breedte/hoogte**/diepte)


450 / 782 / 605 mm

Drinkwatertoevoer


Op locatie: min. 0,36 MPa (3,6 bar) waterkracht bij 6 l/min ***, 1/2" (TW12) met hoofdafsluitkraan en vuilfilter (250 μm)
Aan machinezijde: 1 x 1/2" (TW12) boilertoevoer, 1 x 3/8" (TW8) spoelleiding, min. 0,2 MPa (2 bar) waterkracht bij 6 l/min, max. 0,6 MPa (6 bar), watertoevoertemperatuur max. 35 °C

Leeggewicht (afhankelijk van de variant)


ca. 65 kg

Niveau sonore (LpA) ****


< 70 dB(A)

* De aangegeven capaciteit is gemeten bij een machine met vaste watertoevoer en is afhankelijk van kopjesgrootte, kwaliteitsinstellingen, uitloop, uitrusting en nominaal vermogen. Basis voor de aanbevolen maximale dagelijkse capaciteit is het vastgelegde serviceconcept. Deze gemiddelde waarden dienen daarbij echter alleen ter oriëntatie. Laat een geschoolde medewerker van WMF een koffiemachine samenstellen die perfect op uw specifieke behoeften is afgestemd.
** Hoogte met koffiebonencontainers
*** Er is rekening gehouden met het gemiddelde drukverlies van de wateraansluiting en waterfilter. Zo is er gezorgd voor de waterkracht van de machine van 0,2 MPa (2 bar) bij 6 l/min die nodig is voor de maximale capaciteit per uur.
**** Het gemeten geluidsniveau LpA (langzaam) en LpA (impuls) op de werkplek van het bedieningspersoneel ligt in iedere modus onder de 70 dB (A).

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.