WMF 1500 S+
WMF 1500 S+
0 Review | Review toevoegen
De nieuwe koffiemachine voor een volmaakte koffiebeleving. Door het 10 inch touchdisplay geeft deze nieuwe specialiteitenmachine, de WMF 1500 S+, in één oogopslag alle belangrijke informatie
Vraag offerte aan
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

De nieuwe koffiemachine voor een volmaakte koffiebeleving.

Door het 10 inch touchdisplay geeft deze nieuwe specialiteitenmachine, de WMF 1500 S+, in één oogopslag alle belangrijke informatie zoals een overzicht van de ingrediënten, advertenties of filmpjes. De machine is geschikt voor bedrijven met een gemiddeld koffiegebruik in de meest uiteenlopende segmenten. De talrijke templates zorgen ervoor dat deze volautomaat grafisch, functioneel en taalkundig voldoet aan de behoeften van elke gebruiker.

Ook het binnenwerk is overtuigend. De revolutionaire Dynamic Coffee Assistent garandeert altijd de hoogst mogelijke kwaliteit van uw koffiespecialiteiten. De automatisch instelbare uitloop en de nieuwe choc-mixer zorgen voor maximaal gebruikersgemak.

De digitale oplossing "WMF CoffeeConnect" maakt het mogelijk om efficiënt alle denkbare specialiteiten binnen uw organisatie te creëren.

Verbeterde bonenreservoirs

De drie bonenreservoirs van de WMF 1500 S+ bieden een harmonieus en uniform uiterlijk. Naast de aantrekkelijke ontwerpaspecten biedt deze volautomaat ook de grootst mogelijke diversiteit aan koffiespecialiteiten. Deze machine biedt naast het feit dat hij uitgerust is met twee maalschijven en een cacaoreservoir ook de mogelijkheid om handmatig gemalen koffie te gebruiken.

Choc-mixer

De nieuw ontwikkelde choc-mixer maakt indruk door zijn eenvoudige bediening, reiniging en onderhoud. Het magnetische slot garandeert een correcte plaatsing van de mixer. De geïntegreerde sensor controleert de perfecte pasvorm van de mixer.

10-inch touch screen

Het nieuwe 10-inch touch screen heeft veel meer mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld realistische afbeeldingen, verschillende kleuren en aantrekkelijke reclame uitingen laten zien. Het duidelijke menu is overzichtelijk en daardoor ook uitermate gebruiksvriendelijk.

Milk Excellence Sensor

Hygiëne is niet het enige belangrijke item wanneer u met melk omgaat. Bescherming van het melksysteem is essentieel om een constante goede melkschuimkwaliteit te garanderen. De innovatieve Milk Excellence Sensor neemt deze taak op zich. Hij beschermt niet alleen de leegmeldingssensor in de koelkast maar ook het Dynamic Milk systeem. Dit systeem maakt gebruikt van geavanceerde technologie om de doorstroming en temperatuur van de melk te meten. Storingen door luchtbellen worden onmiddellijk herkend. Afwijkende resultaten zorgen ervoor dat het systeem automatisch de instellingen aanpast.

Automatisch in hoogte verstelbare uitloop

Wanneer de koffie-uitloop op de juiste plek zit dan blijft de temperatuur van een specialiteit perfect en behoren melkspetters tot het verleden. De hoogte van de uitloop bij de WMF 1500 S+ wordt daarom automatisch op vooraf ingestelden waarden gezet. Deze uitloop is standaard beschikbaar op de uitvoering met het Dynamic Milk systeem.

Dynamic Coffee Assist

Het revolutionaire Dynamic Coffee Assist systeem garandeert altijd en overal de hoogste kwaliteit van alle koffiespecialiteiten bij de WMF 1500 S+. De instellingen van de specialiteiten worden voortdurend gecontroleerd en indien nodig automatisch bijgesteld. Op deze manier zijn uw klanten altijd verzekert van een constante koffiekwaliteit van het hoogste niveau.

 

Aanbevolen dagelijkse capaciteit/maximale capaciteit per uur*


Tot 180 koppen

Nominaal vermogen / Stroomaansluiting


2,75 - 3,25 kW / 220 - 240 V

Bonenreservoir


Rechts en links ca. 1100 g, in het midden ca. 550 g

Chocolade- of topping reservoir (optioneel)


Ca. 1500 g

Afmetingen (breedte / hoogte** / diepte)


325 / 706 / 590 mm
Gewicht
Ca. 37 kg

Geluidsdrukniveau (LpA)***


< 70 dB(A)

Watervoorziening


water tank (ca. 4,5 l) of vaste wateraansluiting

* De aangegeven capaciteit is indicatief en afhankelijk van kopgrootte, kwaliteitsinstellingen, uitloop en het nominale vermogen.
** Hoogte met productreservoirs.
*** Het gemeten geluidsniveau LpA (langzaam) en LpA (impuls) op de werkplek van het bedieningspersoneel ligt in iedere modus onder de 70 dB (A). 
Vanaf 5° dKH (waterhardheid) wordt een waterfilter aangeraden.

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.