Koffiemachine WMF 1500 S Classic
WMF 1500 S Classic
0 Reviews | Review toevoegen
Slank design, pure verwennerij. De WMF 1500 S Classic is ons instapmodel voor professioneel koffiegenot. De koffiemachine biedt een ruime keuze aan specialiteiten, constant hoge kwaliteit
Vraag offerte aan
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Slank design, pure verwennerij.

De WMF 1500 S Classic is ons instapmodel voor professioneel koffiegenot. De koffiemachine biedt een ruime keuze aan specialiteiten, constant hoge kwaliteit, een ruimtebesparend ontwerp, optimale betrouwbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. En met het Dynamic Milk-systeem bereidt u de nieuwste specialiteiten die nu veel worden gedronken in een handomdraai, zoals dranken met koud melkschuim. Maar het is net zo makkelijk om een klassieke latte macchiato of cappuccino te bereiden. De WMF 1500 S Classic staat vooral garant voor overheerlijke koffie.

Bedieningsscherm

De WMF 1500 S Classic is heel makkelijk te bedienen voor alle gebruikers, waar deze ook staat. Op het intuïtieve touchdisplay kunnen net zo snel instellingen als dranken worden geselecteerd.

Functie Post Selection

In de zelfbedieningsmodus kunnen met de naselectiefunctie op het display opties voor dranken worden opgevraagd door de klant. Ze doorlopen de individuele mogelijkheden dan stap voor stap tot hun gewenste drank volautomatisch voor hen wordt bereid.

Eenvoudig onderhoud

Een aantal eenvoudige onderhoudswerkzaamheden kunt u zelf uitvoeren. De servicemonteur van WMF krijgt uw machine dus niet vaak te zien.

Watertoevoer

U kunt kiezen uit een waterreservoir of een vaste wateraansluiting en zo kan de machine aan alle eisen en aan elk soort watertoevoer worden aangepast. Zo blijft u flexibel op het werk.

Automatisch reinigen

De reinigingsfuncties zijn ook ontworpen om perfect samen te werken. Eenvoudig, snel en automatisch, waarbij de dagelijkse taken tot een minimum worden beperkt.

Toebehoren

De WMF 1500 S Classic is door het uitgebreide assortiment van bijzettoestellen dat reikt van kopjesvitrines en bijzetkoelers tot betaalunits flexibel in gebruik.
 

Aanbevolen voor een gemiddelde capaciteit per dag van* 180 kopjes
Nominaal vermogen / stroomverzorging 2,75 - 3,25 kW / 220 - 240 V
Capaciteit per uur volgens DIN 18873-2*
Espresso / 2 espresso
Café crème / 2 café crème
Cappuccino / 2 cappuccino

124 / 194 kopjes
96 / 122 kopjes
124 / 194 kopjes
Totale heetwatercapaciteit / uur
143 kopjes
Energieverbruik per dag volgens DIN 18873-2
Topping / Basic Milk
1,29 kWh / 1,37 kWh

Koffiebonencontainer


Rechts ca. 650 g, in het midden ca. 550 g

Chocolade- of topping-container (optioneel)


Ca. 1200 g

Afmetingen buitenkant (breedte / hoogte** / diepte)


325 / 675 / 590 mm

Watertoevoer


Waterreservoir (ca. 4 liter) of vaste wateraansluiting

Leeggewicht afhankelijk van de uitrusting

Ca. 35 kg

Continu geluidsdrukniveau (LpA) ***


< 70 dB(A)


* De aangegeven capaciteit is gemeten bij een machine met een vaste watertoevoer en is afhankelijk van kopjesgrootte, kwaliteitsinstellingen, uitloop, uitrusting en nominaal vermogen. Het vastgelegde serviceconcept vormt de basis voor de aanbevolen maximale dagelijkse capaciteit. Deze gemiddelde waarden dienen daarbij echter alleen ter oriëntatie. Laat een geschoolde medewerker van WMF een koffiemachine samenstellen die perfect op uw specifieke behoeften is afgestemd.
** Hoogte met koffiebonencontainer.
*** Het gemeten geluidsniveau LpA (langzaam) en LpA (piek) op de werkplek van het bedieningspersoneel ligt in iedere modus onder de 70 dB (A).

Vanaf 5° dKH (waterhardheid) wordt een waterfilter aangeraden.

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.