Jura CLARIS Pro Smart maxi-filterpatroon Jura CLARIS Pro Smart maxi-filterpatroon Jura CLARIS Pro Smart maxi-filterpatroon
Jura CLARIS Pro Smart maxi-filterpatroon Jura CLARIS Pro Smart maxi-filterpatroon Jura CLARIS Pro Smart maxi-filterpatroon
Jura CLARIS Pro Smart maxi-filterpatroon
0 Review | Review toevoegen
De Jura Jura CLARIS Pro Smart maxi-filterpatroon stopt kalk, stopt chloor en stopt zware metalen. Het werkt volgens het professionele tegenstroomprincipe en filtert altijd exact de hoeveelheid water d

Artikelnummer

24146

EAN

7610917241460

€ 64,00 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

De intelligente waterfilter

Koffie bestaat voor ruim 98 procent uit water. De perfecte kwaliteit van het water is dan ook van cruciaal belang voor een volmaakt koffieresultaat. CLARIS Pro Smart maxi stopt kalk, stopt chloor en stopt zware metalen. Het werkt volgens het professionele tegenstroomprincipe en filtert altijd exact de hoeveelheid water die voor de bereiding nodig is.

Dankzij I.W.S.® (Intelligent Water System) en RFID (Radio Frequency Identification)-technologie communiceert de volautomaat permanent met het filter, verzamelt hij informatie over het filtergebruik en meldt hij het wanneer de capaciteit op is. Dat maakt de filtervervanging niet alleen maar eenvoudiger dan ooit tevoren.

 

Voordelen CLARIS Pro Smart maxi
Mits correct gebruikt, maakt CLARIS ontkalken compleet overbodig. Dit verhoogt het comfort en bespaart u waardevolle tijd. Schone leidingen, verwarmingselementen en een pomp zonder kalkafzettingen verlengen de levensduur van uw volautomaat aantoonbaar, en leveren een bijdrage aan het waardebehoud van de volautomaat.

Alleen originele CLARIS filterpatronen zijn qua samenstelling en doorstroomgedrag perfect afgestemd op de volautomaten van JURA. Let bij aankoop van de filter daarom op het kwaliteitslabel van JURA. Dat betaalt zich terug.

* CLARIS Pro Smart maxi is ontwikkeld voor de volgende volautomaten met het intelligente watersysteem (Intelligent Water System, I.W.S.®):

  • GIGA X8
  • GIGA X3
  • X10
  • X8
  • X6

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.

Cijfers
Capaciteit* / gebruiksduur*
2 Maanden/300 lt

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.