JURA waterfiltersysteem F5300
JURA waterfiltersysteem F5300
0 Review | Review toevoegen
Door het gebruik van het JURA waterfiltersysteem hebt u steeds vers gefilterd, heerlijk koffie- en theewater. Het waterfiltersysteem is zodanig ontwikkeld dat de hoogste kwaliteit en servicevriendelij

Artikelnummer

24101

€ 182,00 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Door het gebruik van het JURA waterfiltersysteem hebt u steeds vers gefilterd, heerlijk koffie- en theewater. Het waterfiltersysteem is zodanig ontwikkeld dat de hoogste kwaliteit en servicevriendelijkheid is gegarandeerd en er voortaan in de horeca- en vendingbranche een nieuwe norm geldt. Het waterfiltersysteem wordt direct op uw wateraansluiting aangesloten.

Het JURA waterfiltersysteem is modulair opgebouwd en bestaat uit de filterpatroon, de filterkop en de aansluitslang. Het JURA waterfiltersysteem is bij uitstek geschikt voor gebruik bij alle volautomaten met vaste wateraansluiting van JURA.

JURA filterpatroon
Hierdoor profiteert u van tal van waardevolle voordelen:

  • Lagere servicekosten dankzij de bescherming tegen verkalking
  • Grotere efficiency en langere levensduur van de apparaten
  • Voorkoming van uitvallen van de machine
  • Koffie met een perfecte crèmelaag, vol aroma en een heerlijke geur
  • Perfect afgestemd op de koffie-volautomaten van JURA

Belangrijk
Om te voorkomen dat de melding voor de filtervervanging niet, zoals normaal, al na 50 liter verschijnt, moeten de programmeerbare instellingen bij het eerste gebruik van het JURA waterfiltersysteem worden aangepast. Deze aanpassing mag uitsluitend worden uitgevoerd door geautoriseerde servicepartners van JURA.

De toepassing VENDING beschrijft de bereiding van dranken met heet water zonder stoom. De aangegeven capaciteiten zijn richtwaarden en kunnen afhankelijk van het machinetype variëren. Wij geven u graag speciaal advies voor uw machinetype. Let erop dat de waterfilter bij het gebruik van stoom over een lagere litercapaciteit beschikt.

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.